Titan XQ 350 puls CW HP

TITAN XQ 350 PULS

Descriere:

Permiteți-ne să introducem: noua mașină de sudură MIG / MAG Titan XQ multiproces și sistemul de gestiune a sudării EWM Xnet de ultimă generație Welding 4.0, pentru o sudură mai eficientă și mai calitativă.

Welding 4.0 – viitorul sudurii Cucerirea noii dimensiuni -bun venit în lumea Welding 4.0 de către EWM.Viitorul sudurii profesionale este în rețea, digital și fără hârtie. Acestea sunt provocările “Industry 4.0” și fiecare companie trebuie să se confrunte cu acestea mai devreme sau mai târziu.

All in Poate fi configurat până la ultimul detaliu pentru fiecare. Toate procedurile și caracteristicile inovatoare de sudură sunt incluse în prețul de achiziție al mașinii de sudură. Sudarea în mod consecvent la cele mai înalte niveluri de calitate și eficiență, deoarece toate procesele de sudare inovatoare de la EWM sunt disponibile ca standard.

Display WPS  Afișați datele WPS și sudarea prin intermediul dispozitivului mobil – o vizualizare vă spune totul. Controlul facil al parametrilor direct în locul de lucru al sudorului, datorită disponibilității tuturor datelor de sudură actuale. Creați WPS fără hârtie – Crearea eficientă a WPS și atribuirea convenabilă de la birou în conformitate cu asigurarea calității.

Titan XQ – mașina cu personalitate Sudarea este la fel de diversă ca și viața însăși. Fiecare utilizator dorește ceva diferit de la mașina sa de sudare. Cu Titan XQ, acum toată lumea își construiește propria mașină configurată pentru a se potrivi cel mai bine și aplicațiilor lor. Sunt disponibile modele pentru modelele de 350 A, 400 A, 500 A și 600 A, răcite cu gaz sau lichid. Numai un lucru rămâne același: cele mai înalte standarde de calitate, o durată de viață îndelungată, proprietăți excelente de sudură și o operare intuitivă a fiecărui model din seria Titan XQ.

Versiuni Titan 350 XQ puls 350 A (80% DC) Titan 400 XQ puls 400 A (80% DC) Titan 500 XQ puls 500 A (80% DC) Titan 600 XQ puls 600 A (40% DC)

All in :Toate procesele, o masina de sudura, un pret!

MIG/MAG forceArc / forcesArc puls – arc de înaltă performanță cu penetrare profundă wiredArc / wiredArc puls – arc de înaltă performanță cu stabilizare a penetrării prin alimentarea dinamică a firelor rootArc / rootArc puls – pentru sudarea perfectă a rădăcinilor coldArc / coldArc puls – minimizează căldura pentru sudarea foilor metalice subțiri Positionweld – pentru sudarea pozițională Puls și arc standard Sudură TIG și MMA , craituire

FlexFit sistem de carcasă cu o mulțime de opțiuni de montare – organizarea este jumătate din sudură Pachet de furtun intermediar, brat transversal de alimentare cu sârmă – sau orice: multe accesorii și opțiuni utilizate individual pot fi fixate la profilul din aluminiu turnat continuu al elementelor de sus a carcasei, folosind piulițele practice.

Pachet furtun intermediar EWM – cele mai înalte standarde de calitate pentru o durată lungă de viață Conector de calitate industrial Cabluri de comandă și cabluri de sudură foarte flexibile pentru solicitări înalte de încovoiere și torsiune Furtunuri din material textil pentru sarcini de înaltă presiune și temperature Furtunuri de gaze rezistent la difuziune conforme cu EN 559 Carcase pentru furtunuri de protecție rezistente Îmbunătățirea tensiunii la ambele capete Înlocuire rapidă – toate conexiunile sunt accesibile din exterior Drive XQ – aduce toate funcțiile la locul de muncă. Alimentator de sârmă, disponibil în trei variante de control practice și fazate.

Capac de protecție – nu oferă șanțuri de murdărie Protejează întregul sistem de control împotriva contaminării și loviturilor Capacul de protecție poate fi deschis ușor, chiar și cu mănuși, datorită mânerului în formă ergonomică

Mâner – foarte practic Design ergonomic Pentru a avea acces ușor cu mănuși și pentru a mișca în siguranță mașina Pachetul de furtun sau de furtun pentru piesa de lucru poate fi atârnat practic și cu precizie pe consola de pe partea superioară Opțiune de montare pentru un suport pentru torțe pe ambele mânere, individual pentru utilizatorii din dreapta și stângaci (opțional)

Grip bar Maner turnat din aluminiu continuu, cu spate ergonomic rotunjit și diametru ușor de înțeles pentru operarea ușoară a mașinii de sudură. Utilizare flexibilă datorită sistemului FlexFit de pe partea inferioară pentru transportul accesoriilor și opțiunilor prin intermediul unor piulițe

Infoline pentru starea de funcționare Culoarea indică starea curentă de funcționare

Panoul de conectare – cablu spune mulțumiri

Conexiunile se înclină ușor în jos în față și în spate, reducând astfel riscul ca firele conectate să se prindă

Conectarea simplă și fără instrumente la toate conexiunile prin cablu

Pot fi conturate individual – exact la nevoile dumneavoastra

Design personalizat: cu sau fără suport pentru cilindru de gaz pentru unul sau doi cilindri, lungimea cablului de rețea de până la 15 m, versiuni pentru alimentatoare cu două fire și multe altele.

O sursă de putere tip invertor care nu se usucă chiar în deșert.

Furnizarea unui curent de sudare durabil și de economisire a energiei este arta invertorului electronic. Noua tehnologie a invertorului Titan excelează chiar și în cea mai dificilă funcționare continuă și în condiții extreme de mediu. Motivele acestui lucru: ciclul de lucru cu înaltă performanță, eficacitatea ridicată și longevitatea proverbială EWM și manopera robustă.

Dimensiunea generoasă a tuturor componentelor este, de asemenea, responsabilă pentru aceste valori interne restante. Răcirea semiconductorului, în special, garantează că această mașină de sudură inovatoare are o durată de viață deosebit de îndelungată.

Disponibilitate ridicată în producție – un adevărat loc de muncă: DA 80% DC la temperatura ambiantă de 40 ° C

Gata de utilizat oriunde – Titan XQ nu cunoaște cuvântul „nu” Poate fi folosit în toate condițiile climatice, inclusiv căldură, îngheț, ploaie, zăpadă și condiții de praf Domeniu de funcționare -25 ° C până la + 40 ° C Rezistent la stropire – clasa de siguranță IP23 Capacitate multi-tensiune – funcționează opțional cu tensiune de rețea de 400 V, 415 V, 460 V, 480 V și 500 V

Brosura TITAN XQ COMACT/DECOMPACT images

.

 

Date tehnice

MIG/MAG MMA TIG
Setting range for welding current 5 A – 400 A
Duty cycle at ambient temperature 40 °C
80 % 400 A
100 % 370 A
Open circuit voltage 82 V
Mains frequency 50 Hz / 60 Hz
Mains fuses (slow-blow) 3 x 25 A
Mains voltage (tolerances) 3 x 400 V (-25 % – +20 %)
Max. connected load 17.6 kVA 18.6 kVA 13.4 kVA
Recommended generator power 23.8 kVA 25.1 kVA 18.1 kVA
cos φ 0.99
Efficiency 88 %
Dimensions machine, LxWxH in mm 1152 x 686 x 976
Weight, machine 128.5 kg
EMC class A
Insulation class H
Protection class IP23
Approvals S sign , CE sign , EAC sign
Standards IEC 60974-1, -2 and -10 CL.A

[contact-form-7 id=”768″ title=”Formulare de contact 1″ produs=”ALPHA Q 330″][/tab]