TIG 150 GD GRIP 8P U/D HFL

 

Descriere:

Mânerul ergonomic „GRIP”, la toate pistoletele de sudură ale seriei TIG de la EWM asigură o fiabilitate ridicată la prindere și o senzație de sigurantă pentru obținerea celor mai bune rezultate. Articulația cu bilă scurtă pentru raze optime de mișcare și pachetul de furtunuri ușoare și flexibile permit lucrul fără efort si fără întrerupere.

Prevazut cu piele la mener pentru o manipuloare usoare.

Butonul UP/DOWN asigura reglarea curentului direct din el, astfel sudorul nu mai are nevoie de orprire si deplasare la echipament…..se poate regla chiar si in timpul sudurii!!!

Cu pistoletele de sudură EWM TIG, puteți lucra mult timp. Răcirea extrem de bună duce la o durată lungă de viață, uzura mai mică decât media, iar nevoia rară de înlocuire și de piese de schimb minimizează întreruperile in procesul de fabricatie.  Uzura minimă și timpii de întrerupere redus și timpul de setare vă oferă mai mult timp pentru sudare.

EWM a limitat numărul de consumabile la trei: capac, portelectrod/portelectrod cu lentila și duza de gaz. Pentru dvs., acest lucru nu înseamnă numai stocuri rezonabile dar și costuri reduse.

 

Versiuni: 4 metri, 8 metri.

Documentaie TIG 150 GRIP WD UP HFL images

Catalog TIG SPEED+ PISTOLETE images

 

 

 

Date tehnice

TIG 150 GRIP WD
Răciregaz
Curent 200 A DC
140A AC
Durata activa 35%
Electrod-Ø 1.6 mm – 3.2 mm

[contact-form-7 id=”768″ title=”Formulare de contact 1″ produs=”TIG 150 GRIP  WD UP HFL „]