TEAMWELDER Invertor MMA 300 CEL


 

Descriere:

Invertor de sudare TeamWelder 300 CEL SET este ideal pentru sudarea verticala MMA cu electrozi celulozici si TIG lift-Arc Este specialistul in sudarea tevilor Protecție la supratensiune Functie de Standby&Antistick&Hot start

Invertorul 300 CEL SET de la TeamWelder este ideal pentru sudarea MMA si TIG lift-Arc, fiind usor de folosit si transportat. Este un aparat prevazut cu bretea de transport, carcasa robusta si detine un total de 16.5 kg. Aparatul se poate conecta la cabluri de alimentare de lungimi mari.

Tehnologia invertorului se bazeaza pe un design-ul sau usor si compact ce se tradice in functionalitate inalta, si datorita functiei de asteptare.

Functie de Standby&Antistick&Hot start

Functiile Antistick si Hot start  prevad aprinderea si reaprinderea electrodului in conditii de siguranta, astfel ca forta pe arc este de asemenea ajustabila, pentru a se adapta la diferitele tipuri de electrozi.

Este posibilia setarea si afisarea curentului si a tensiunii de sudura, inclusiv functia de retinere pentru citirea valorilor dupa sudare. Aceste echipamente sunt foarte potrivite pentru șantierele de construcție, procesul de sudare elimina factorul de împrăștiere al sudurii. Echipamentul detine de asemenea o carcasa robustă, si  cablu de alimentare cu ștecher cu împământare de 16 A.

Protecție la supratensiune

Nu se deteriorează mașina dacă este conectată accidental la 400 V.

Se poate utiliza: lucrări de reparații în ateliere, pentru lucrări de asamblare și pe șantierele de construcții, lucrări de sudura în exterior, constructii metalice (scari si balustrade), constructii metalice usoare, operațiuni agricole și forestiere, operațiuni municipale și miniere, construcții de clădiri și construcții de drumuri, DYI și entuziaștii.

Procese de sudare:

  • TIG DC
  • ELECTROD

 

Materiale:

  • Otel carbon
  • Oteluri inox

Brosura TEAMWELDER MMA 300 CEL images .

Date tehnice

                                                                      MMA 300 CEL SET
MMA TIG
Tensiune de alimentare 50/60Hz 10A-300A
Putere maxima 12.1kVA 8.3kVA
Eficienta 88%
Cos phi 0,99
Tensiune in circuit deschis 107V
Sistem de protectie IP 23
Durata activa
25% 300 A
30% 300 A
60% 220 A 240 A
Dimensiuni LxWxH(mm) 515x185x350
Greutate 16.5 kg