Powermax 30AIR

 

Descriere:

Powermax 30 Air, de la Hypertherm, este un sistem profesional de taiere cu plasma dotat cu compresor intern de aer pentru o portabilitate ridicata si taiere usoara a metalului.

Usor de configurat si de operat 

Poti folosi echipamentul Powermax 30 Air impreuna cu compresorul intern de aer. Se poate conecta la orice sursa de tensiune de 120 sau 240 V fiind prevazut cu tehnologia Auto-Voltage™ si prin intermediul unor adaptoare.

Extrem de portabil, robust si fiabil

Aceasta sursa de debitare cu plasma este foarte portabila, echipamentul fiind cel mai usor din clasa lui. Astfel este posibila de asemenea si finalizare mai rapida a lucrarilor utilizand mai puţin timp. Vitezele sale rapide de taiere si calitatea superioara  duc la executarea unor operaţiuni mai putine. Este posibila taierea rapida a unui gratar metalic sau a metalului ruginit fara reactivarea lui. Este un instrument pe care il poti folosi pentru a taia o varietate de tipuri de metale si grosimi.

Powermax 30 Air este prevazut cu noul pistolet AIR T30 robust si proiectat pentru a rezista la cele mai dure medii. Compresorul intern de aer elimina costurile asociate cu un compresor extern. Nu in ultimul rand, vei beneficia de fiabilitatea Hypertherm Certified™ ce garanteaza performanta in cele mai solicitante medii.

Brosura Powermax 30AIR images

.

Date tehnice

 Powermax 30 Air
Alimentare 120-240V, monofazic, 50/60 Hz;
Curent absorbit de la reţea  la 3,8 kW 120–240 V, 1-PH, 29–15 A
Curent de taiere 15–30 A
Tensiune nominală de ieşire 83 Vcc
Durată activă la 40 °C 35 %, 240 V  20 %, 120 V
Tensiune de mers în gol (OCV) 256 Vcc
Dimensiuni cu manere 420 mm adancime; 195 mm latime; 333 mm inaltime
Greutate sistem cu pistolet  cu cablu de 4,5 m 13.5 kg
Lungime cablu de alimentare de intrare 3m
Tip sursa de alimentare Invertor – IGBT
Putere nominala motor 5,5 kW pentru o putere totala de iesire de 30 A
Certificari CE, C-Tick, CU/GOST, Ukr, şi Serbian — pentru utilizare în Europa, Australia, Belarus, Kazakhstan, Rusia, Serbia, Ucraina, şi alte ţări unde este acceptat
Garanţie Sursa de alimentare: 3 ani , Pistolet: 1 an