EWM activeaza in domeniul sudarii de peste 60 de ani. Sudura perfecta are nevoie de mult mai mult decat un echpament de sudare si cateva accesorii de sudare! In ultimii 60 de ani, EWM AG s-a angajat nu numai in producerea echipamentelor de sudare si a accesoriilor necesare, ci si intr-o mai mare masura in cercetarea si dezvoltarea proceselor si componentelor inovatoare de sudura. Aceste evoluții includ, de asemenea, mai multe proceduri de sudare EWM, cum ar fi forceArc și coldArc, cu sau fara puls, sau rootArc – solutia perfecta pentru „sudarea la radacina”.

Sistemele coordonate ofera rezultate perfecte. De la echipamente pana la surse si consumabile, totul are un scop: sa transforme sudura intr-o experienta sigura si placuta.

Nu conteaza daca sudati aluminiu sau alt material sau dacă sudati folosind o tehnica de plasma, MMA sau MIG / MAG: o masina de sudat EWM este intotdeauna alegerea potrivita! Gama noastra cuprinzătoare de masini de inalta calitate se intinde de la echipamente de sudare MIG / MAG, la TIG și microplasma, la MMA.

Software-ul de management al calitatii EWM Xnet conceput modular poate conecta toate masinile de sudura, in retea, prin urmare, primeste toate datele de sudura in timp real, in timpul procesului de sudare.

Esti imediat avertizat asupra setarilor incorecte ale masinii de sudura si puteți evita pierderile de productie si crește eficienta intregului proces de sudare.


Siguranta
Fie ca este vorba de apa mai curata in Mumbai, infrastructura imbunatatita in Londra, sau vieti salvate pe campul de lupta, 3M ajuta in mentinerea mai in siguranta a tuturor, intr-o lume in schimbare. In cadrul industriilor si aplicatiilor diverse, tehnologia, expertiza si energia noastra creaza solutii inovative pentru a va ajuta sa va controlati mediul inconjurator in care activati, astfel incat sa va puteti concentra pe treaba pe care o aveti de facut.

ALEGEREA PROFESIONIŞTILOR DIN LUMEA ÎNTREGĂ

Dezvoltarea continuă de produse și controlul calității susținut de testarea pe piață a câștigat Weldas® o reputație la nivel mondial pentru cea mai bună calitate și cele mai inovative produse, mănuși de sudură și îmbrăcăminte de sudură.
Produsele Weldas® sunt garantate împotriva defectelor de fabricaţie. Datorită existenţei unui număr mare de aplicaţii este responsabilitatea utilizatorului de a selecta produsul potrivit pentru fiecare aplicaţie.
Weldas® oferă de asemenea şi produse la comandă conform nevoilor clientului în ceea ce priveşte modelul, împachetarea, codurile de bară. Pentru informaţii suplimentare contactaţi Weldas.
Produsele Weldas® sunt marcate cu codurile EN standardizate.

DuPont™ si KEVLAR® sunt mărci înregistrate ale firmei E.I. Dupont de Nemours si Company.


Producatorul German pentru boluri și Echipamente pentru sudarea bolturilor….. care sunt utilizate în întreaga lume pentru că suntem partenerul dvs. de încredere în tehnologia de sudarea bolturilor. Inovațiile solide reprezintă baza pentru soluțiile bazate pe piață. Cu dezvoltările noastre inovatoare, vă rezolvăm problemele de fixare!

SIGURANȚA ESTE CARACTERUL NOSTRU DE PREZENTARE
Produsele noastre trebuie să fie fiabile. Suntem conștienți de această responsabilitate. Garantam siguranta necesara prin materiale, produse si know-how de procesul de fabricatie!. Pentru a vă asigura că produsele corecte KÖCO sunt utilizate pentru aplicația respectivă, suntem bucuroși să oferim suport pentru aplicații tehnice la fața locului. În acest fel veți obține întotdeauna cea mai bună soluție.

Când vine vorba de siguranță, nu facem lucrurile la jumătate. Tot ceea ce iese din fabrica noastră este supus unor controale stricte de calitate. Toate produsele respectă standardele naționale și internaționale. Ca partener al clienților noștri, vă puteți baza pe noi – acum și în viitor!

De asemenea, securitatea înseamnă să vă sprijinim prin experiența noastră îndelungată în industrie și să vă oferim o valoare adăugată mult mai mare decât produsul real.

Liderul mondial în domeniul tăierii cu plasmă

Hypertherm deţine o cotă majoră de piaţă în domeniul tăierii cu plasmă datorită inovaţiei continue şi a angajamentului său faţă de dezvoltarea tehnologiei de tăiere cu plasmă. Tehnologiile de tăiere cu plasmă dezvoltate de Hypertherm îmbunătăţesc calitatea, cresc productivitatea şi reduc costurile tăierii cu plasmă. Singura misiune a companiei este să furnizeze clienţilor din întreaga lume cele mai bune sisteme de tăiere cu plasmă şi cel mai bun service din industrie. De aceea Hypertherm deţine cele mai multe patente în domeniul tăierii cu plasmă şi are mai mulţi clienţi în lume decât oricare alt producător din domeniu.

Aparatele din gama Powermax folosesc jetul de plasmă pentru a topi metalul şi aerul comprimat sau azotul pentru a sufla metalul topit, lăsând o tăietură de calitate, de cele mai multe ori gata pentru sudură. Aparatele Powermax sunt eficiente şi pentru crăiţuirea metalului.

Avantaje la tăierea cu plasmă:

tăierea cu un sistem cu plasmă nu necesită gaze inflamabile ca în cazul tăierii oxigaz
viteze de tăiere mari, pentru grosimi de până la 38 mm
taie şi crăiţuiesc toate metalele cu conductivitate electrică, inclusiv oţelul inoxidabil şi aluminiul
se pot utiliza cu uşurinţă cu şabloane, taie metale suprapuse, vopsite sau ruginite

Pistolete de sudura si accesorii pentru pistolete

ABICOR BINZEL furnizeaza produse ce vizeaza toate tipurile de pistolete si consumabillele lor, practic tot ce este necesar pentru sudare sau debitare.

Fie ca sunt racite pe lichid sau aer, pentru uz manual, semi-automat sau complet automatizat, la ABICOR BINZEL veti gasi o gama larga de accesorii pentru sudare precum si sisteme periferice pentru roboti.